Testimonials

Ireen Maarse

Via een vriendin ben ik bij Alessandro terecht gekomen. Dit klinkt wellicht cliché, maar het heeft mijn leven veranderd! Eindelijk heb ik iemand gevonden die me op exact de juiste wijze stimuleert, motiveert en pusht tijdens het trainen. Zodat ik steeds net over mijn eigen grens heen ga en ik elke training een beetje beter, sterker en soepeler word. Door een uur in de week dedicated met Alessandro te trainen, kreeg de rest van mijn trainingen ook een impuls. Dat wat ik leer tijdens dat uur, klinkt door in de andere trainingen die daardoor ook veel meer effect hebben. Daarnaast loop ik na elke training met een dikke glimlach en een bak aan nieuwe energie de deur uit. Dat komt niet alleen, omdat we dan ook even goed zijn los gegaan met boxen, maar ook omdat Alessandro een enorm vriendelijke en lachen vent is! Het resultaat is ernaar: ik ben kilo’s afgevallen en zit strakker in mijn vel dan ooit. Dankjewel Ale!

Carolien Volten

Nadat ik vorig jaar in een burn out terecht kwam, besloot ik het roer drastisch om te gooien. Het laatste stapje in mijn herstel was mentale groei door fysieke inspanning en dus zocht ik een PT om me hierbij te helpen. En wat ben ik blij dat ik jou gevonden heb om me hierbij te helpen. Iedere week stimuleer je me om tot het uiterste te gaan, tot falen zoals je zelf zegt, zodat je je comfortabel gaat voelen in het oncomfortabele. En dat is best eng voor iemand die niet wil falen. Je hebt me laten inzien dat het om het proces gaat. Het hoeft niet meteen perfect te zijn. Daardoor leg ik de lat wat minder hoog en durf ik ook tot het uiterste te gaan en te vertrouwen op het proces. Zo groei ik iedere week een stukje meer en als jij dan zegt dat je trots op me bent, groei ik nog een beetje extra. Maar je doet meer, ook mijn voedingspatroon is mede door jou drastisch veranderd. En ook deze verandering doet me ontzettend goed en werpt zijn vruchten af. 

Lieve Ananda, de trainingen met jou brengt me zoveel meer dan de mentale groei, ik heb zoveel meer vertrouwen in mezelf, het brengt me ook persoonlijke groei en ik zit zoveel beter in mijn vel. Dank je wel voor je vertrouwen, je steun, je doortastendheid, je enthousiasme en het geduld dat je met me hebt. Je bent een top trainer en ik ben blij met je!

Annemarie Galjart

Enige tijd geleden begon ik te trainen samen met Alessandro en dat heeft mij ontzettend goed gedaan! Elke week trainen wij samen een uur met veel plezier. Alessandro haalt eruit wat erin zit, hij is streng, doch rechtvaardig, hij zorgt dat ik elke keer een stap verder ga en dat ik altijd met trillende handen en benen weer naar huis ga. De training bestaat vaak uit een combinatie van krachttraining en boksen. Het resultaat is er naar! Sinds ik met Alessandro train ben ik ben veel strakker, gespierder dan ooit en zit ik lekkerder in mn vel. 1x in de week trainen met Alessandro in combinatie met zelf trainen met een schema van personal training 020 is voldoende om jezelf te transformeren!

Mounee Gam Thomsen

It is very obvious that Ananda is passionate about her work, and that she cares a lot about her clients. She spends a lot of time analyzing exactly what you need, not only for your training, but also to help you sleep better, better diet and getting the correct supplements.

My job involves traveling a lot, changing time zones and shift work. So what was important for me was a program I could use in any basic hotel gym. One of the greatest points I take away from this is the accuracy and the timing of the exercises that Ananda introduces. It helps me avoid back pain and strengthens the core.

Finally I would like to emphasize her positive personality and all her effort and time spend making a program that will work for you!

Bram Boemaars

Een kleine 3 jaar train ik inmiddels met Alessandro op basis van 2 keer per week 1 uur les.
Voordat ik met hem trainde had ik al  enige ervaring met Kickboksen, echter was dit in groepsverband.
Dit beviel niet geheel aangezien er vaak teveel mensen waren in de les waardoor ik de techniek niet goed genoeg
onder de knie kon krijgen. Ik was benieuwd of 1 op 1 training beter zou uitpakken.
Dit was een van de beste beslissingen die ik heb genomen.
Vanaf het begin leerde Alessandro mij geduldig alle basistechnieken. Door de volledige aandacht van hem en doordat hij iedere trap en stoot voorzag van commentaar gingen mijn techniek en conditie ontzettend vooruit.
Naast een uitstekende trainer is hij ook een onwijs aardige en grappige gozer die ik inmiddels  tot mijn vriendenkring reken.
Ieder lesuur wordt ik (nog steeds) volledig afgepeigerd, door mijn verbeterde conditie en technieken is  de les wel makkelijker vol te houden als aan het begin. Inmiddels zijn de kickboks trainingen uitgebreid met krachttraining en sparren.
De ontlading van de lessen heb ik ook echt nodig, na de training voel ik me zeer fit en scherp, precies wat ik
nodig heb om succesvol mijn eigen zaak te runnen.

Juliesta Kampf

I have had so much problems with getting myself in shape and I really needed someone who was able to not only provide me with a good workout plan, but also knowledge about everything nutrition and getting healthy. My first meeting with Ananda showed me what a fun and open person she is, and really made me feel comfortable in sharing my main problems and concerns. She gave me in debt information about diet and also how to optimize your result. Whenever I need her, she is there to help and to share her knowledge with me. Finally I am enjoying getting healthy and I can already see the results in not only my body but also my mindset.

Albert Swane

Vorig jaar ben ik begonnen met trainen bij Alessandro. Dit nadat ik al enige tijd last had van mijn rug. Inmiddels volledig hersteld en enthousiast geworden van zijn manier van sporten. Hierdoor ben ik blijven sporten. Zijn trainingen zijn altijd anders, met daarbij afwisseling tussen kracht, conditie en fun. Ook zijn flexibiliteit om zowel vroeg in de ochtend als later in de avond te trainen maakt het voor mij de ideale trainer.

Leonie van der Hoeven

Ananda ik ben ontzettend blij met jou als PT. Je neemt de tijd om te luisteren, analyseren en probeert voor elk obstakel een oplossing te vinden. Je bent professioneel en daarnaast ook heel erg aardig.Mijn resultaten zijn geweldig.Ik kan niet meer zonder jou!

Francisco del Rosario

Ananda is een fijne trainster. Met haar train ik beter en harder. Het is erg fijn dat ze mijn vooruitgang gedetailleerd in kaart heeft zodat ik kan zien waar ik steekjes laat vallen en waar ik harder/beter kan groeien.

Phiranan Waldhober

Enkele maanden geleden heb ik Ananda om hulp gevraagd, om van mijn “mama-vetjes” af te komen. Ik had al op vele manieren geprobeerd het buikvet kwijt te raken en na 6 jaar vond ik het tijd om wat anders te proberen. Ook omdat ik eind mei mee doe aan het NK paaldansen en daar zelfverzekerd wilde staan met een afgetraind lichaam. Zelf lukte het mij niet. Ik at echt niet veel (3x per dag gevarieerd, geen snoep, doordeweeks geen alcohol), maar toch lukte het niet. Ik merkte dat mijn energie level ook achteruit ging en ik vaker verkouden was.

Wat kreeg ik als advies: veel MEER gaan eten. Resultaat binnen 2 weken:

vetpercentage: van 23,2% naar 18,8%

vetmassa: van – 11,7 kg naar 9,3 kg

spiermassa: van 36,8 kg naar 38,1 kg

Needless to say… Zo ontzettend blij met de coaching. Ananda leert je hoe je het gezonde eten in je dagelijks leven toe te passen. “Voorbereiding is 3-kwart van het werk.” Meis hartstikke bedankt voor je geweldige begeleiding. Dankzij jou voel ik me op m’n 30e zoveel beter in mijn lichaam, dan toen ik 21 was!

Leontien Boere

Ananda is echt een topper! Ze pusht je om het uiterste uit jezelf te halen en ze luistert goed naar wat je zegt en denkt mee. Niet alleen om bepaalde dieet dingen te laten passen in je dagelijkse routine maar ook bij het oplossen van andere problemen zoals het oplossen van spierkrampen door supplementen voor te schrijven. Maar wat ik zelf het aller prettigst vindt is dat ze zelf heel erg fanatiek is, maar het mij niet kwalijk neemt dat ik dat wat minder ben. Kort samengevat, Ananda is echt een topper!