Contact

Contact

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u het onderstaande formulier invullen of bellen naar 0623524533

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw Telefoonnnummer

  Onderwerp

  Uw bericht

  Volledige adres gegevens:

  Personal Training 020

  Noordhollandstraat 59A

  1081 AS Amsterdam

  info@personaltraining020.nl

  personaltraining020.nl

   

  Telefoon: +31623524533

  Route vanaf Utrecht:

  Neem de afslag Rai vanaf de A10. Bij de stoplichten linksaf. U bevindt zich nu op de Europa boulevard. Rij door tot het Shell tankstation en sla rechtsaf de van Nijenrodeweg op. Ga bij de daarop volgende stoplichten rechtdoor. Kruis de trambaan. Neem de tweede afslag links en rij vervolgens 200 meter door. ABS bevindt zich dan aan de linker hand.

  Route vanaf Haarlem:

  Neem de afslag Amstelveen/VU ziekenhuis op de A10. Ga bij de stoplichten linksaf. Ga bij de eerstvolgende stoplichten rechtdoor. Hierna bij de volgende stoplichten linksaf de van Nijenrodeweg op. Neem de vierde afslag rechts naar de Noordhollandstraat. Vervolgens ziet u de sportschool 200 meter verder aan uw linker hand.

  Locatie

  Personal Training 020 is gevestigd in sportcentrum ABS (Amsterdam Buitenveldert Sportclub) waar alle denkbare trainingsmaterialen aanwezig zijn. Op steenworp afstand bevinden zich o.a. het Amsterdamse bos, het Amstelpark en het Beatrix park. Deze omgeving leent zich uitstekend voor outdoor trainingen. Wanneer u werkzaam bent op de Zuidas is Personal Training 020 uitermate geschikt voor u om trainingen te volgen tussen het werk door.

  ABS is gevestigd op de Noordhollandstraat 59A in Amsterdam Zuid (Buitenveldert). De sportschool is gelegen bij de Zuidas en is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets of auto. Voor de deur is genoeg parkeergelegenheid en op werkdagen betaald parkeren tot 19:00. De avonden en weekenden zijn gratis.


  “IF THE BAR AIN’T BENDING, YOU’RE JUST PRETENDING!”