Personal Training 020

Over ons

“IT’S NEVER TOO LATE TO BECOME WHAT YOU MIGHT HAVE BEEN”

Over

Personal Training 020 is gestart in 2013 met het geven van personal trainingen in sportschool ABS (Amsterdam Buitenverdert Sportclub). Personal Training 020 is opgezet door enthousiaste, ervaren trainers met passie voor het vak. Al deze aspecten zijn ingezet om mensen individueel en in groepsverband te begeleiden op het gebied van fitness, boksen, kickboksen en voeding. Al onze trainers zijn op jonge leeftijd met sport in aanraking gekomen en hebben verscheidene sportopleidingen gevolgd zodat zij u op de juiste manier kunnen begeleiden en coachen.

Filosofie

Bij Personal Training 020 onderscheiden wij ons door professionaliteit, kwaliteit en resultaatgerichtheid. Dit realiseren wij door gevarieerde trainingsprogramma’s samen te stellen waarbij sportieve uitdagingen en plezier centraal staan. De trainingen zullen varieren van fitness tot kickboksen/boksen tot circuit training. Wanneer het weer het toelaat zullen trainingen ook buiten plaatsvinden in één van de parken in de buurt.

Ons doel is om uw fysieke en mentale conditie sterk te verbeteren. Sporten is volgens ons daarom een belangrijk middel voor het realiseren van een verbeterde fysieke en mentale conditie.

Voeding en levensstijl zin hier ook een belangrijk onderdeel van. Op het gebied van voeding en levensstil werken wij met het Personal Hormonal Profiling (PHP) principe. Wij zin er van overtuigd dat veel problemen in het lichaam voortkomen uit hormonale disbalans en dat deze problemen alleen opgelost kunnen worden door de hormonale balans te herstellen.

Personal Training 020 geeft u de mogelijkheid alles te combineren in een special op u aangepast totaalpakket.

Bij ons staat de klant centraal

Werkwijze

leder mens is uniek en vraagt daarom om een andere aanpak. Voordat u begint aan de trainingen vindt er een vrijbliven en kosteloos intake gesprek plaats met een personal trainer. Samen met de trainer wordt een trainingsprogramma opgesteld dat afgestemd is op uw wensen en doelstellingen. De eerste training zal starten met een fittest en bewegingsanalyse. Deze numeting zal in een rapport verwerkt worden en bijgehouden worden om uw progressie nauwlettend te volgen.

Om nog sneller uw doel te kunnen bereiken kunt u ook kiezen voor personal trainingen in combinatie met het opstellen van een hormonaal profiel volgens het PHP principe. Hierbij krijgt u naast de trainingen een special op u aangepast voedingsschema en supplementen schema. Ook krijgt u hierbij een trainingsschema wat u kunt gebruiken als u zelf wilt trainen zonder een personal trainer.

Work

Bigger.Faster.Stronger

Personal Training 020

What are you Weighting For?

Voor informatie of het maken van een afspraak kunt u het formulier invullen of bellen naar 06 23524533

"IF THE BAR AIN'T BENDING, YOU'RE JUST PRETENDING!"