Personal Training 020

De Trainers

“Just believe in yourself. Even if you don’t, just pretend that you do and at some point, you will.” – Venus Williams

Personal Training 020 is opgericht door toegewijde trainers met ruime ervaring en een diepe liefde voor het vak. Ons team staat klaar om jou te begeleiden en te motiveren op jouw weg naar een gezonder en fitter leven. Met persoonlijke aandacht en professionele begeleiding helpen wij jou om je doelen te bereiken en je potentieel te maximaliseren.

Alessandro Baas

Alessandro Baas (Ale) is de oprichter en eigenaar van Personal Training 020. Al op jonge leeftijd koos hij voor een carrière in de sport. Vanaf zijn 6de doet Alessandro aan judo en is later begonnen aan krachttraining, boksen en kickboksen. Lesgeven is Alessandro’s passie en doet hij met volle overtuiging. Hij heeft verscheidene fitness gerelateerde opleidingen gevolgd, heeft daarnaast jarenlange ervaring als personal trainer en is werkzaam als fitnessinstructeur bij ABS. Alessandro Baas geeft gevarieerde trainingen en schenkt daarbij veel aandacht aan een goede technische uitvoering van de oefeningen. Op deze manier zorgt hij ervoor dat elke training weer een uitdaging is. Alessandro is van mening dat u plezier moet hebben in de work-out maar tegelijk ook zo effectief mogelijk moet trainen om uw doel te bereiken.

Alessandro Bass Personal Trainer Amsterdam

Redouan Cairo

Redouan Cairo (Red) is een professionele kickbokser, bootcamp instructeur en personal trainer. Als professionele kickbokser heeft hij vele wedstrijden gevochten en is meerdere malen wereldkampioen in zijn klasse geworden. Redouan Cairo is al op jonge leeftijd met sport in aanraking gekomen. Kickboksen bleek uiteindelijk zijn passie. Ook is hij actief als gymnastiek leraar op het ROC en heeft hij gewerkt als instructeur bij ‘The Bootcamp Club’. Redouan Cairo geeft zijn trainingen met veel enthousiasme en probeert altijd het maximale uit een training te halen. Volgens Redouan Cairo is een personal trainer niet iemand die slechts met u meeloop en zegt wat u moet doen, maar iemand die u leidt door een compleet programma van training voeding en lifestyle.

Redouan Cairo Personal Trainer

Ananda Jenny

Ananda is Personal Trainer, Voedingscoach en (Fitness) Model in Amsterdam. Van jongs af aan heeft Ananda verschillende soorten sporten gedaan en voelde zij sterk de passie om haarzelf te uiten in fysieke training. Op haar 18e vond zij haar eerste echte grote liefde: boksen. Dit heeft zij een aantal jaren met veel plezier gedaan en ontwikkelde haar skills door extra competitietraining in zowel Nederland als Barcelona. Een ernstige polsblessure in 2009 zorgde ervoor dat zij ging kijken naar andere manieren om haarzelf op fysiek gebied uit te dagen. Deze beslissing leidde haar rechtstreeks naar de gym. Hier vond zij de uitdagingen waar zij naar op zoek was en sindsdien wil ze niet meer zonder!

Ananda Jenny Personal Trainer Amsterdam