ANANDA JENNY

Ananda_Jenny

Ananda is Personal Trainer, Voedingscoach en (Fitness) Model in Amsterdam. Van jongs af aan heeft Ananda verschillende soorten sporten gedaan en voelde zij sterk de passie om haarzelf te uiten in fysieke training. Op haar 18e vond zij haar eerste echte grote liefde: boksen. Dit heeft zij een aantal jaren met veel plezier gedaan en ontwikkelde haar skills door extra competitietraining in zowel Nederland als Barcelona. Een ernstige polsblessure in 2009 zorgde ervoor dat zij ging kijken naar andere manieren om haarzelf op fysiek gebied uit te dagen. Deze beslissing leidde haar rechtstreeks naar de gym. Hier vond zij de uitdagingen waar zij naar op zoek was en sindsdien wil ze niet meer zonder!

Een van haar favoriete quotes is ‘If my mind can conceive it, and my heart can believe it, then I can achieve it’ [Muhammad Ali]. Ananda gelooft sterk in de kracht van gedachten, en dat wanneer je een sterke mindset hebt, dat er dan niets is in deze wereld wat je niet zou kunnen bereiken. Vanuit dit perspectief helpt zij haar klanten en gebruikt zij hun eigen persoonlijke triggers om hun gestelde doelen te behalen op het gebied van fitness, gezondheid en voeding. “Naar mijn mening wordt er veel te weinig aandacht gegeven aan de redenen waarom we doen wat we doen, en of dit daadwerkelijk bijdraagt aan ons doel of niet. Terwijl dit key is! Ik ben er van overtuigd dat wanneer je het antwoord vindt op de vraag waarom, dat het dan niet anders kan dan dat succes zal volgen!”

Naast het continu uitbreiden van haar kennis over fysieke training, voeding en persoonlijke groei, doet Ananda ook modellenwerk. “Ik vind het menselijk lichaam iets ontzettend moois, zowel van binnen als van buiten. Ik vind dat het lichaam gezien mag worden! Je kunt best een beetje huid laten zien, zo lang je het doet op een classy en elegante manier.” Ananda voegt de daad bij het woord, en deelt haar trainingsactiviteiten en modellenwerk via haar Instagram en Facebook PT account. Niet alleen de ‘mooie plaatjes’, maar ook de ‘behind the scenes’ momenten waarin te zien is hoe zij naar haar doelen toe werkt en daarbij een eerlijk beeld laat zien van de weg daar naartoe als geheel. Uitgroeien tot de beste versie van haarzelf is een rode draad door Ananda’s leven. Iedere dag streeft zij er naar een beetje beter te zijn dan gisteren. Het helpen van anderen om dat voor hen zelf te bereiken, is wat zij met veel plezier doet!

Ga naar www.anandajenny.com voor meer informatie over Ananda!