GROUP TRAINING

Small  Group  Training

Traint u liever niet alleen? Of wilt u de kosten voor een personal trainer delen? Bij Personal Training 020 kunt u ook terecht voor small group training. In deze group training traint u met 2 tot 6 mensen.  Tijdens de les krijgt u een combinatie van boksen en kickboksen samen met circuit training. Circuit training zijn verschillende fitness oefeningen die in een doordraai principe uitgevoerd worden. Hierbij wordt er gewerkt aan de conditie en worden alle spiergroepen intensief getraind.

Clinics

Speciaal voor bedrijven organiseert Personal Training 020 sportieve clinics op het gebied van boksen, kickboksen en bootcamps. Deze clinics zijn ideaal om collega’s beter te leren kennen  of om samenwerking, communicatie en doorzettingsvermogen op de werkvloer te verbeteren. Personal Training 020 probeert dit te bereiken op een sportieve en informele wijze.

Clinics worden gegeven vanaf 8 personen en worden gegeven binnen First Floor Fitness of op locatie. De prijs is afhankelijk van het aantal personen dat meedoet.

Heeft u interesse in één van de bovenstaande activiteiten? Neem dan snel contact met ons op!