VOEDING

VOEDING & TRAINEN

Sporten is niet het enige wat komt kijken bij een gezonde lifestyle. Voeding is hier ook een zeer belangrijk onderdeel van. Alles wat ingenomen wordt geeft energie aan het lichaam om the functioneren en bewegen. Helaas zien we dat het merendeel van de mensen in onze samenleving overgewicht heeft. Dit resulteert ook in een te hoog BMI. Daarom is het belangrijk dat er gezond gegeten wordt en dat voeding op de juiste manier gecombineerd wordt. Het doel is om de juiste balans te vinden tussen voeding en bewegen.

DIEET 

Ondanks alle diëten, light producten en adviezen van voedingsdeskundigen lukt het veel mensen niet om veel af te vallen of om hun nieuwe gewicht te behouden. Dit wordt veroorzaakt doordat de meeste diëten gebaseerd zijn op een lage calorie inname wat zorgt voor een verlaging van het metabolisme. Hierdoor verbrandt het lichaam in rust minder calorieën. Dit klinkt niet logisch als u zich bedenkt dat het doel van afvallen ‘meer calorieën verbranden’ is.

PERSONAL HORMONAL PROFILING

Bij Personal Training 020 bieden wij DE manier om af te vallen en, nog belangrijker, op dit streef gewicht te blijven. Wij werken met de Overload Personal Hormonal Profiling (PHP) methode. Hierbij gaat het om het reguleren van de hormonale balans in het lichaam. Hormonen reguleren namelijk onze stofwisseling, eetlust, kracht en de plekken waar vet opgeslagen wordt. Wanneer onze hormonale huishouding niet in balans is zal u hier op verschillende manieren hinder van kunnen ondervinden. Hierbij moet u denken aan een te hoog BMI, vet op ongewenste plaatsen of ‘moodswings’.

AFVALLEN MET PHP

Wanneer u kiest voor een Personal Hormonal Profile meting zal er eerst een 12-punts vetmeting plaatsvinden. Na het invullen van een vragenlijst wordt vervolgens je hormonale profiel bepaald. Aan de hand van dit profiel zal er een speciaal aangepast trainingsschema, voedingsschema en supplementenschema gemaakt worden. Hiermee valt u doelgericht af en worden probleemgebieden goed aangepakt. Ook zal dit uiteindelijk leiden tot een verlaging van uw BMI.
Na 6 weken zal er een tweede meting plaatsvinden voor het eindresultaat.

Ben je benieuwd naar uw hormonale profiel?

Wilt u een lager BMI?

Maak dan snel een afspraak voor een meting!

Voeding - BMI

 

 

 

 


“IF YOU CAN’T PRONOUNCE IT, DON’T EAT IT!”